Blog 3r ESO

dissabte, 11 de novembre de 2017

CREACIÓ DEL PORTAFOLIS DE TUTORIAA tutoria hem iniciat un nou portafolis, el de tutoria. És un portafolis que preten ajudar als alumnes agafar més consciència sobre el seu creixement personal. Consta de 3 parts fonamentals:

1. La portada: és el que hem inciat aquesta setmana. L'objectiu és fer visible els sentiments i mitjançant la pregunta: com et sents a l'inici de curs? l'alumna dibuixa allò que sent de la forma més creativa.

2. Com soc jo: En aquest apartat es vol mostrar a l'alumna tal com és; a  3r hem fet una dinàmica anomanada: Sense Màscares i que consistia en reflexionar sobre el concepte d'autoconeixement i auroestima, pensant sobre les vegades que ens possam una màscara per evitar dir el que sentim...els alumnes de 3r van fer les seves màscares, van escriure el significant del que havien dibuixat i ho han compartit amb les seves famílies, moltes de les quals han escrit unes paraules opinant sobre el seus fills. 

3. Rúbriques: en aquest portafolis hi haurà 4 rúbriques que l'alumna utilitzarà per autoavaluar-se i saber el seu grau d'implicació i responsabilitat de les quatre linees d'acció del nostre Pla d'Acció Tutorial:  Aprendre a ser persona, aprendre a prendre, aprendre a conviure i aprendre a fer pels altres.


Per realitzar tota aquesta feina s'han creats  equips base de tutoria de 3o 4 persones que estaran junts tot l'any i es reuniran a l'hora de tutoria per treballar junt i recolçar-se.

L'alumna, els equips base, el professorat, tutor i les famílies participaran d'aquest portafolis.


Cada trimestre, les famílies rebreu aquest portafolis i podreu llegir-lo i escriure les vostres valoracions.

Esperam sigui l'inici d'una profitosa i millora relació entre les famílies i l'escola.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada