Blog 3r ESO

dissabte, 18 de novembre de 2017

L'AUTORETRAT RENAIXENTISTAAvui volem parlar d'una de les activitats que hem realitzat aquesta setmana; es tracta de l'autoretrat. Els alumnes havien de conèixer les característiques bàsiques de l'art renaixentista i en concret del retrat. Primer vam fer un anàlisi pictòric d'un retrat i desprès per engrescar aln nostres alumnes els hi vam propossar que per un dia en la seva vida escollissin ser un personatge important que va viure durat el Renaixement.  Abans de fer-se la foto vam fer dues activitats per apropar-los a la realitat del personatge i de l'època en la que va viure. 

1. Van investigar en internet per contestar unes preguntes claus sobre el personatge que havien escollit.
2. Vam realitzar una rutina de pensament per possar-se en el lloc del personatge i poder saber el què pensava o el que sentia. L'objectiu era aconseguir apropar a l'alumna a la personalitat del personatge per poder fer una foto el més similar possible.

La rutina es diu; Cercle viewpoints (circulo de puntos de vista):

Si tu fossis el teu personatge:

Què creus que estàs pensant? ;   Què diries?      Què et demanaries?  


Desprès d'aquestes tasques els alumnes van prepara-se per fer la foto, havien de dur la roba o qualsevol element que els ajudés a identificar-se amb el seu personatge. Aquí en teniu un primer resultat. La setmana que ve en mostrarem més. Jutjau voltros mateixos!

Una gran feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada