Blog 3r ESO

divendres, 20 d’abril de 2018

VIATGE D'ESTUDISDIA 1

El primer primer dia, vam haver de matinar per arribar a l'aeroport a les 4:45  por tal d’arribar a Berlí a les 10:45.

A la sortida de l’aeroport, un autobús ens va recollir i va deixar-nos a l’hotel, on deixàrem les maletes. Més tard varem haver d'agafar el metro per visitar el centre de la ciutat i conèixer construccions emblemàtiques com la porta de Brandenburg.

Després de moltes hores caminant, vàrem tornar a l’hotel per instal.lar—nos en les nostres habitacions i sopar per a, després, anar a visitar la cúpula del parlament. Llavors, a la fi, vam arribar a l’hotel, on vàrem poder finalment descansar.

 DIA 2


Avui no ha fet un temps que acompanyàs però hem aconseguit fer totes les visites programades.

Primer de tot, hem anat al Museu Jueu, on hi havia diferents sales en què es mostraven els diferents estils de vida, religions, cultura  i el que varen sofrir a l’holocaust .


Després hem visitat el museu del Check point Charlie, que explica les diferents maneres en les quals la gent intentava passar a l’altre costat . Les sales que més ens han impressionat són la de les tortures i una en la qual hi havia un llistat del nombre de víctimes de l’holocaust .

Seguidament hem visitat les oficines de devora del mur, que descriuen la història del 1933  .
Allà es mostrava un “timeline” que explica com Hitler va arribar al poder . Just davant hi ha situada la topografía del terror , la qual explica  tot el mal que va fer Hitler com per exemple el camps de concentració , les  humil.liacions que va fer davant tothom ... 


A continuació hem anat amb metro per arrivar a la sinagoga però desafortunadament estava tancada per lo que només l’hem vista per defora  . 


Finalment, hem tancat el dia visitant la part del mur que ha sigut convertida en l’east side gallery . 
Hem estat caminant una gran part de mur encara que no l’hem fet tot . Ens hem fet fotos amb els diferents graffitis i en ho hem passat molt bé !   


El dia d’avui ha estat cansat pero molt xulo !  DIA 3

Al demati ens vàrem aixecar a las 7, berenàrem a las 8 i sortírem  a les 9.El primer que varem visitar va ser el museu de Pérgamo, on vam veure estructures i objectes molt antics. Al cap de cert temps, vàrem visitar el Museu Nou que és a  devora. Allò que més ens va impressionar va ser Nefertiti. Aquesta part de Berlín s’anomena l’illa dels museus.


Al final del matí, abans de dinar, vàrem anar a la catedral, on pujàrem les 181 escalons per veure tota la ciutat.

Després de menjar vàrrm anar al palau de Charlottenburg per veure’n els meravellosos jardíns. A continuació anàrem a la zona comercial de Kufürstendamm per veure una església derruïda i fer unes compres. Vam acabar el dia sopant a l'hotel un poc tard, perquè els mapes no eren gaire precisos.

DIA 4

Avui hem anat a visitar el camp de concentració Sachsenhausen que està a les afores de Berlí, allà hem vist les diferents instal·lacions del camp com per exemple els dormitoris, la cuina, una caracteristica de la cuina és que  hi ha un subterrani on feien pelar les patates als interns, els banys... 

Després hem dinat per devora del camp i més tard hem anat a fer una volta amb barca per el riu Spree on hem pogut observar moltes parts importants de Berlí.

Fnalment ens han deixat temps lliure per anar a comprar.Ens ha cridat l'atenció una de les tendes mes representatives de Berlí; sa de Ampelmann que vol dir l'home de semàfor.

DIA 5

Avui el darrer dia del viatge hem anat al museu d'História Natural. Alla hem trobat els diferents tipus d'especies animals fins i tot les extintes,altres sectors com els planetes o els minerals.
Particularment hem apres moltes dades curioses a més de coses noves.

Després hem dinat a l'aeroport i hem comprat alguns records,hem esperat el vol en destí palma de mallorca aprofitant els nostres darrers moments junts. Gràcies per la vostra col.laboració!  Esperam que tots hagueu après molt d'aquesta experiència. Ha estat un plaer compartir aquests dies amb vosaltres.#OrgulldegrupASR

Margalida Llinàs, Lluís Gelabert i Cristina Pons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada